Лондон — Тъй като властите ограничават разпространението на фентанил и количеството

...
Лондон — Тъй като властите ограничават разпространението на фентанил и количеството
Коментари Харесай

Обединеното кралство предприема мерки срещу синтетичния опиоид, 10 пъти по-силен от фентанил, причиняващ свръхдози в Европа

Лондон — Тъй като управляващите лимитират разпространяването на фентанил и количеството създаден хероин в Афганистан понижава под ръководството на талибаните, незаконните предприятия се трансфораха в смъртоносни опция. Някои здравни организации в Европа оповестяват за повишаване на смъртните случаи и свръхдози от тип синтетичен опиоид, който може да бъде стотици пъти по-силен от хероина и до четиридесет пъти по-силен от фентанила.

2-Benzyl Benzimidazole опиоиди, известни като нитазини, са клас синтетични съединения, създадени през 50-те години на предишния век като болкоуспокояващи, само че които в никакъв случай не са били утвърдени за приложимост като медикаменти.

Поради тяхната мощ, спрямо естествените опиоиди като хероин или морфин, те могат да бъдат доста по-пристрастяващи и по-опасни. Нитазините са свързани със доста по-голям % смъртни случаи от свръхдоза в Естония и Литва и са свързани със свръхдози в Ирландия и на френския остров La Réunion.

Също по този начин са маркиран...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР